Novo ruho skoz.hr stranice

Kako traje zatišje između 2 ciklusa kolektivnih pregovora, odlučili smo posvetiti vremena redizajniranju naše službene internet stranice. Osim profinjenijeg i ozbiljnijeg izgleda, koji bi trebao reflektirati sazrijevanje Odbora i sindikata ;), promijenjena je struktura stranice, te dodana nekolicina opcija.

Kao što primjećujete, sada postoji SKOZ Twitter feed, što će biti posebno korisno kada krenu novi pregovori. Twitter omogućava objavljivanje kratkih poruka preko mobitela ili računala, što znači da ćemo bitne informacije moći dijeliti s članovima i javnosti odmah kako se dešavaju – direktno na skoz.hr.

Dodana je opcija pretraživanja stranice, kao i ključni pojmovi preko kojih brzo dolazite do svih postova vezanih uz neki pojam.

Iako vjerujemo da su rijetki, korisnici RSS feeda mogu sada dodati i skoz.hr, pošto sada RSS funkcionira kako je zamišljen.

Dodali smo kategoriju Mediji, gdje namjeravamo prenositi članke o Croatia Airlines ili SKOZ-u. Kategorija Vijesti je i dalje podijeljena u dva dijela, no arhiva starih vijesti je znatno preglednija i nudi pregled vijesti kako su se događale. Objavljen je JKU i Aneks JKU za kabinsko osoblje.

U planovima su dijelovi koji bi se bavili dočaravanjem našeg posla javnosti. U njima bi opisali normalne radne dane kabinskog osoblja, ali i one za koje smo školovani,  a o kojima se nikada ne priča ili piše.

Konstruktivna kritika doprinosi učenju, pa ukoliko niste zadovoljni nekim promjenama i idejama, svakako to podijelite i s nama. Dodatne ideje su također dobrodošle.